Team

Maak kennis met ons team

Van de conciërge tot gymjuf en van de ICT-meester tot de directeur: samen vormen wij team Anna van Buren! Benieuwd wie we zijn? Hieronder stellen we ons graag aan je voor.

Onze juffen en meesters

Ga met je muis over de tegels en ontdek alles over onze meesters en juffen.

Meester Gertjan

Directeur

Ik ben Meester Gertjan.

Ik ben er trots op dat we op de Anna van Buren zo'n leuke en open sfeer hebben. Wij zijn een school waarin iedereen zich kan en mag ontwikkelen. De leerlingen, maar ook onze leerkrachten en het team. Mijn doel is om al die verschillende mensen zo goed mogelijk te laten samenwerken. Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van alle kinderen.

Juf Deonise

Locatieleider

Ik ben Juf Deonise.

Ik werk met veel plezier op de Anna van Buren. Zowel binnen als buiten onze schoolmuren maken wij het verschil voor onze leerlingen. Als locatieleider mag ik daar mijn steentje aan bijdragen. Het meest trots ben ik op de positieve veranderingen die we samen voor elkaar hebben gekregen. Mijn doel is om ieder kind te laten zien wat hij of zij in z’n mars heeft.

Juf Michaela

Intern begeleider

Juf Els

Leerkracht groep 1a

Ik ben Juf Els.

In 1981 heb ik de kleuterleidsteropleiding afgerond en geniet ik enorm van deze leeftijdsgroep. Ik vind het geweldig als ik zie hoe kleuters zich via spel ontwikkelen en kleine en grote stapjes maken. Sinds 2000 werk ik op de Anna van Buren en inmiddels ben ik met deze school vergroeid. Ik ben trots dat ik kleuters mag begeleiden in hun ontwikkeling door ze uit te dagen en dat ik ze een veilige warme omgeving mag bieden.

Geen foto beschikbaar

Juf Ilse

Leerkracht groep 1a

Ik ben Juf Ilse.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en geniet van hun verrassende uitspraken. Ik ben ontzettend trots op onze klas, die er altijd gezellig en warm uitziet zodat de kinderen zich er echt thuis voelen. Mijn doel is om in goed overleg met de ouders het optimale uit een leerling te halen. Ook werk ik heel graag samen met mijn collega Els. Wij vullen elkaar perfect aan!

Meester Buck

Leerkracht groep 1b

Ik ben Meester Buck.

Ik mag als meester iedere dag mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling en het geluk van de kinderen in mijn klas. Ik wil ze iets meegeven voor de toekomst. Dat doe ik door ieder kind in de klas een veilige leeromgeving te bieden waarin hij of zij zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Dat maakt dat ik de gaafste baan van de wereld heb!

Juf Evelien

Leerkracht groep 1b

Ik ben Juf Evelien.

Mijn uitdaging is om kinderen iedere dag iets te leren. Als ik merk dat ze iets onder de knie krijgen dat eerst lastig voor ze was, dan geeft me dat ontzettend veel energie. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht als ik zie dat kinderen blij op school komen en zin hebben in de dag. Ik werk al heel wat jaren op de Anna van Buren, maar mijn werk is nooit saai!

Juf Marieke

Leerkracht groep 1b

Juf Pamela

Leerkracht groep 1b

Juf Chantal

Leerkracht groep 2a

Ik ben Juf Chantal.

Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien en opbloeien. Ik geniet wanneer ze nieuwe dingen leren. Door met thema's te werken, worden leerlingen nieuwsgierig en willen ze nog meer ontdekken. Dat geeft mij de ruimte om mijn eigen creativiteit in de les te stoppen. Ik ben trots op de band die ik met hen opbouw en de fijne sfeer in onze klas.

Juf Gerdien

Leerkracht groep 2a

Ik ben Juf Gerdien.

Ik laat jonge kinderen graag op een spelende en creatieve manier leren. Door spel, fantasie en creatief spelen, help ik hen om zich te ontwikkelen. De blijheid waarmee de kinderen iedere dag weer in de klas komen, is voor mij de bevestiging dat ik hier op mijn plek zit. Het kleuteronderwijs is me op het lijf geschreven. Ik ben er trots op dat alle kinderen zich veilig voelen bij mij.

Juf Debby

Leerkracht groep 2b

Ik ben Juf Debby.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Mijn uitdaging is om kinderen op een spelende manier te laten leren. In de lessen kan ik al mijn creativiteit kwijt. In onze klas valt er iedere dag wel iets leuks te beleven. Maar het mooiste van mijn baan vind ik het moment dat een kind iets bereikt waarvan hij of zij dacht dat het nooit zou lukken. Dan kan mijn dag niet meer stuk!

Juf Lotte

Leerkracht groep 2b

Juf Rachel

Leerkracht groep 3a

Juf Helma

Leerkracht groep 3a

Ik ben Juf Helma.

Ik vind het fantastisch om kinderen te inspireren en ze te begeleiden in hun ontwikkeling. Kinderen zijn op deze leeftijd heel eerlijk en spontaan. Dat past bij mij. Ik geniet wanneer ze enthousiast meedoen aan de les en blij verrast zijn wanneer ze plotseling een som begrijpen of ontdekken dat ze steeds meer woorden kunnen lezen. Daarom vind lesgeven aan kinderen in groep 3 het allerleukste!

Juf Susan

Leerkracht groep 3b

Juf Ilen

Leerkracht groep 3b

Ik ben Juf Ilen.

Ik wil kinderen graag een goede basis meegeven waar ze de rest van hun leven hun voordeel mee doen. Ik geniet enorm wanneer ik zie dat ze nieuwe dingen ontdekken en zich verwonderen over de wereld om hen heen. En net als de kinderen leer ik zelf ook nog iedere dag. Het fijne aan werken op de Anna van Buren is dat ik mijn creativiteit kwijt kan in mijn lessen.

Juf Wijke

Leerkracht groep 4a

Ik ben Juf Wijke.

Ik wil kinderen graag iets leren, zowel cognitief als op sociaal-emotioneel vlak. Mijn doel is om van elke dag iets bijzonders te maken. Ik kan enorm genieten als een leerling met plezier naar school gaat en groeit op alle vlakken. Dat kan bij de Anna van Buren. Dit is een gezellige school in een leuke wijk, met een heel enthousiast team!

Juf Tamara

Leerkracht groep 4b

Ik ben Juf Tamara.

Ik wist al vrij snel dat ik juf wilde worden. Ik vind het namelijk leuk om te ontdekken waar de talenten van mijn leerlingen liggen en ze vervolgens uit te dagen om daar nóg beter in te worden. Elk kind is uniek en leert op een andere manier. Ik ben trots wanneer het mij lukt om kinderen met plezier naar school te laten gaan en ze een plek te geven waar ze zich veilig en gehoord voelen.

Juf Anouk

Leerkracht groep 4b

Ik ben Juf Anouk.

Het leuke aan mijn baan is dat ieder kind uniek is. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Hierdoor vind ik het elke dag leuk om weer naar mijn werk te gaan. Ik ben net afgestudeerd, dus het was in het begin wel even wennen. Maar ik ben er trots op dat ik de klas zo goed kan begeleiden. Ook is het heel fijn om te zien wanneer kinderen iets snappen en dat ze daarmee aan het werk kunnen. Zelf word ik daar ook enthousiast van.

Juf Merel

Leerkracht groep 5a

Ik ben Juf Merel.

Ik krijg energie van mijn leerlingen, die iedere dag nieuwe inzichten opdoen of zelf met verrassende ideeën komen. Mijn doel is ervoor te zorgen dat alle kinderen in mijn klas met plezier naar school gaan en zichzelf durven en mogen zijn. Het fijne van werken bij de Anne van Buren? Ik ben erg blij met de verschillende ondersteuningsteams.

Geen foto beschikbaar

Juf Esther

Leerkracht groep 5b

Geen foto beschikbaar

Juf Hadassa

Leerkracht groep 5b

Meester Job

Leerkracht groep 6a

Ik ben Meester Job.

Het helpen van kinderen om ergens beter in te worden, levert me elke dag vrolijke gezichten op. Ik ben ooit begonnen als gymdocent. Als meester maak ik van iedere dag een feestje. Mijn doel is dat kinderen zichzelf kunnen zijn in onze klas en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik geniet ervan wanneer ze met plezier naar school komen en weer blij naar huis gaan.

Juf Iris

Leerkracht groep 6b

Ik ben Juf Iris.

Ik vind het interessant hoe een leerling in elkaar steekt, wat voor karakter hij of zij heeft en hoe ik hier het beste bij kan aansluiten. In geloof dat een leerling pas echt goed kan leren, wanneer hij of zij zich thuis voelt en lekker in z'n vel zit. Ik ben enorm trots als ik leerlingen verder heb kunnen helpen en een band met hen opbouw waardoor ze mij vertrouwen.

Meester Maarten

Leerkracht groep 6b

Juf Elize

Leerkracht groep 6c

Ik ben Juf Elize.

De kinderen in mijn klas geven mij inspiratie en energie. Ik vind het fantastisch om te merken dat ze iets van mij willen leren. En ik leer iedere dag ook iets van hen. Ik geniet wanneer ik zie dat ze met plezier naar school gaan en zich veilig en begrepen voelen bij mij. Ik hoop dat ik iedere leerling op mijn eigen manier iets mee kan geven voor in de toekomst. Daar doe ik het voor.

Geen foto beschikbaar

Juf Marit

Leerkracht groep 6c

Juf Fiona

Leerkracht groep 7a

Ik ben Juf Fiona.

Als leerkracht geef ik het beste van mezelf om het beste uit mijn leerlingen te halen. Naast mijn baan voor de klas begeleid ik ook studenten en startende collega’s binnen VCO Oost. Die afwisseling geeft me veel voldoening. Ik ben er trots op dat we samen iedere dag het verschil kunnen en mogen maken in de ontwikkeling van onze leerlingen.

Juf Bente

Leerkracht groep 7b

Ik ben Juf Bente.

Voor mij is onderwijs meer dan alleen het leren van een vak. Mijn uitdaging is om kinderen vooral meer over zichzelf te laten ontdekken. Ik beleef iedere dag wel iets leuks in de klas. Naast juf ben ik ook juf kinderyoga en procesbegeleider van het ondersteuningsteam. In ons ondersteuningsteam werken we ontzettend fijn samen. Daar plukken onze leerlingen weer de vruchten van!

Juf Evelien

Leerkracht groep 7b / Yoga

Juf Sabine

Leerkracht groep 8a

Ik ben Juf Sabine.

Het leukste aan mijn baan vind ik de energie die kinderen hebben. Hun onbevangenheid, onderzoekende houding en hun leergierigheid. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk in te spelen op hun talenten en behoeften. Dat is de kracht van de Anna van Buren. Hier krijgt iedereen de ruimte om zich op z’n eigen manier te ontwikkelen. Kinderen zijn de toekomst!

Juf Paulien

Leerkracht groep 8a

Ik ben Juf Paulien.

Ik wilde als kind al juf worden. Dat heb ik niet van een vreemde, want mijn vader werkte ook in het onderwijs. Mijn uitdaging is om te kijken wat iedere leerling nodig heeft en daarbij aan te sluiten. Vroeger waren er 3 Anna van Buren-scholen. Op 2 daarvan heb ik stagegelopen. Daarna ben ik hier begonnen en nooit meer weggegaan. Deze school voelt voor mij als een warm nest.

Juf Anka

Leerkracht groep 8a

Meester Robin

Leerkracht groep 8b

Ik ben Meester Robin.

Bij mij in de klas wordt er af en toe flink gelachen! Ik doe mijn best om leerlingen een fijne, veilige plek te geven zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Mijn doel is om hen iets mee te geven waar ze hun hele leven wat aan hebben. Dat past bij de missie van de Anna van Buren. Dit is een fijne school met leuke kinderen, gezellige collega’s en een goede sfeer.

Juf Evelien

LIO 8b

Ik ben Juf Evelien.

Als juf krijg ik ontzettend veel dankbaarheid terug als ik de leerlingen help. Dit is de eerste keer dat ik als LIO-leerkracht een jaar voor dezelfde groep sta. Ik merk dat ik echt een band kan opbouwen met de kinderen. Als ik hun blije gezichten zie omdat ze met plezier naar school gaan, ben ik ontzettend trots dat ik als toekomstige leerkracht iets voor hen kan betekenen.

Juf Marijke

Leerkracht groep 8c

Ik ben Juf Marijke.

Ik vind het fijn om betekenisvol werk te hebben. Werk waarbij ik iedere dag zie dat mijn inspanningen iets opleveren. De Anna van Buren is een fantastische school die continu in beweging is. Ik werk hier al 14 jaar met plezier. Vooral op het gebied van cultuureducatie en ‘wereldkunde’ mag ik meedenken over de lesstof. Dat zijn de vakken waarin kinderen hun talenten ontdekken. En laat dat nou net het leukste onderdeel van de schooldag zijn!

Juf Gerdien

Leerkracht groep 8c

Ik ben Juf Gerdien.

Als juf in groep 8 begeleid ik mijn leerlingen bij de keuze voor hun vervolgschool. Om mijn leerlingen netjes af te leveren op hun middelbare school heb ik regelmatig gesprekken met docenten op middelbare scholen. Daarbij kijk ik wat het beste past bij iedere leerling. Ik ben er trots op dat we onze belofte elke dag waarmaken: echt oog hebben voor het kind.

Juf Martine

Leerkracht groeilab

Ik ben Juf Martine.

Het leukste aan mijn baan vind ik de afwisseling en het enthousiasme van de leerlingen. Ik ben trots wanneer ik zie dat kinderen uitdagingen aangaan en stappen zetten in hun ontwikkeling. Juist door nieuwe dingen te doen in Het Groeilab leren ze zichzelf beter kennen. Op de Anna van Buren werk ik samen met een fijn team van collega’s.

Juf Marja

Gymleerkracht

Juf Myrthe

Gymleerkracht

Ik ben Juf Myrthe.

Ik ben het liefst de hele dag lekker in beweging. Als leerkracht gym help ik leerlingen om beter te leren bewegen. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in mijn gymlessen. Regelmatig probeer ik samen met de leerlingen nieuwe spellen of activiteiten uit. Ik ben trots wanneer alle leerlingen zich veilig voelen in de gymles en met een glimlach de gymzaal binnenkomen en weer verlaten. Elke dag opnieuw.

Juf Daisy

Gymleerkracht

Geen foto beschikbaar

Juf Urmilla

Onderwijsassistent

Meester Rick

Onderwijsassistent

Ik ben Meester Rick.

Eén op één werken met leerlingen past perfect bij me. Ik merk dat leerlingen het leuk vinden om met mij extra opdrachten te doen. Mijn dag is goed wanneer ik zie dat ze daardoor meer zelfvertrouwen krijgen. Daar doe ik het voor. Op de Anna van Buren waarderen collega's mij om wat ik doe en hoe ik ben. Dat is ook mijn boodschap aan leerlingen: je bent goed zoals je bent.

Geen foto beschikbaar

Meester Jordy

Onderwijsassistent student

Juf Lauri

Ad Pep (student)

Juf Nienke

LIO

Juf Sanne

LIO

Meester Dirk

Conciërge

Meester Liam

Administratie

Juf Susan

Administratie

Wil jij ook les van onze juffen en meesters?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras porta pharetra nulla vel laoreet. Lorem ipsum dolor sit amet.

Kom kijken!
WhatsApp

App met ons